Biografie

Over de Band

Het is 2018 , het jaar waarin de enkele muzikanten met ervaring een nieuwe band willen vormen.  Zoekend naar de mogelijkheden van elkaar en de keuze voor een bepaald genre gaan deze mannen gewoon van start.
De een vanuit een bestaande band, de andere vanuit zijn werk voor musicals en de anderen voornamelijk omdat ze elkaar al langer kennen en samen muziek maken in andere muzikale activiteiten.  De band wordt gevormd door een bekend voorkomend instrumentarium : slaggitaar, sologitaar , bas, toetsen , zang en drums.
Als de band op het podium staat komen verschillende muziekstijlen voorbij, variërend van country-rock tot rock-pop en  rock. Nummers van o.a. Paul Carrack, Dire Straits,  Little River band, Eagles, Crowded House , Foreigner, U2 en vele van dit type muziek uit de ’60 t/m 05.
De zang is veelal meerstemmig, bas en drums leggen een strakke basis met soms hoofdrollen voor toetsen en gitaren. Zodanig  bieden deze mannen een toegankelijk en volstrekt afwisselend programma.  De band beschikt over “eigen apparatuur”, geschikt voor kleine –  en middel grote zalen.  Maar voor een privé partijtje of spelen in een leuke kroeg is ook zeker iets waar deze band de handen voor op elkaar krijgen.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Bandleden:
Sonny  – zang en gitaren / Henk – toetsten / Arnold – gitaren / Leon – zang / Peter – drums / Bert – bas en zang.