Band

DSC_1807 bwk + logoTamara de Wit - vocals

Tamara is het jongste bandlid van Heavy Duty Rock.
Ze zong voordat ze in bandjes begon vooral achter de deur van de slaapkamer, in de veronderstelling dat niemand haar hoorde. Nadat ze een keer (na wat drankjes) meezong met een bandje werd er gezegd; je hebt power in je stem, daar moet je wat mee doen. Daar is natuurlijk ook wat tijd overheen gegaan, vooral veel met jamsessies meegedaan in 't Wagenhuis, Nieuw-Vossemeer. Tamara heeft een heerlijke rauwe rockstem, haar enthousiasme, muzikale smaak en ruime ervaring als rockzangeres maken 't plaatje compleet - samen met haar gevoel voor humor.

Voordat ze bij ons kwam zong ze bij Zero-Friction.
WernerWerner Brühns - gitaar & vocals

Werner speelt al gitaar vanaf zijn 12e jaar en speelde sinds die tijd in heel veel bandjes in de regio Breda.
Muziek en gitaarspelen is zijn grote passie, met name rock- en gitaarmuziek.
er gaat niets boven live spelen, vindt hij, en elk optreden ziet hij als een grote uitdaging.
Werner houd het graag simpel: gitaar, buizenversterker en 5 meter snoer...
ArloArlo Kleijweg - toetsen & gitaar

Arlo speelt toetsen (heel veel toetsten !) , gitaar en kan ook nog een aardig partijtje bassen en als hij zin heeft zingt hij ook nog mee. Hij heeft veel ervaring in allerlei bands en genres en draait al jaren mee in allerlei regional bekende bands gespeeld zoals Roger en Walter Lavent Band.
PPPeter Sacharias - drums

Peter, de drummer, is sinds de jaren 70 actief in de blues en symfonische rock. Altijd enthousiast en fanatiek - hij trommelt van alles in elkaar: flightcases, regelen van optredens, de band, en de uitvoeringen zelf. Iemand die zo graag en zoveel drumt en timmert - dat klinkt als Heavy Duty Rock! Peter speelde voor Heavy Duty Rock bij Noach, Exhibit, John Legrand en Nico Christansen van Livin' Blues en Mc Anthony and Friends.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Toon Frik - Bas

Enthousiasme, plezier en gewoon lekker ongecompliceerd muziek maken is waarom Toon in een band speelt
Toon speelt al bas sinds begin jaren 80. De eerste 20 jaar vooral in allround orkesten gespeeld. Met name: Tropical, Backstage en de Toendra’s
Hierna toch meer zijn muziekhart gevolgd en gekozen voor de rock en blues met bands als
Back in Time en Steel.